Roar ekstr1.jpg
06 Mar Terje Johansen

Dette sier kundene om oss!

Vi kan selvfølgelig fortelle deg at vi har høy kompetanse og leverer kvalitet. Men det er kundenes erfaringer som teller. Se hva de sier! 

— Hjelpen jeg fikk var viktig

— Jeg kan absolutt anbefale Centrum Glass til andre, sier Roar Olafsen fra Holmestrand. Han bygget vinterhage for 6-7 år siden, og siden er den brukt året rundt.


— Da vi ønsket å bygge var jeg i kontakt med flere leverandører, men synes jeg fikk best løsninger og mest kompetanse når jeg snakket med Trond i Centrum Glass.

— Jeg trengte noen å snakke med, for dette er ikke noe jeg driver med til daglig. Centrum Glass kom på befaring og ga gode råd. Jeg slet litt med de andre leverandørene på det området, for vi bor litt avsides til.

— Hjelpen jeg fikk med å lage løsningen var viktig for meg, sier Roar Olafsen.

Han hadde et litt begrenset areal til disposisjon, og jeg ønsket å få nok høyde ytterst.

— I forhold til bare å lage en enkel firkantet boks klarte vi å komme opp med vinkler og løsning med litt høyde som gjorde at jeg også ytterst fikk 2 meter så jeg kunne utnytte hele arealet. Dette var ikke enkelt i forhold til de kravene som stilles, blant annet til snølast.
— En vinterhage er jo ikke en helt billig ting å kjøpe, så når du først skal gjøre det så må du gjøre det ordentlig - både kosmetisk og praktisk.

Selve leveransen omtaler han som helt problemfri.

— Vinterhagen har holdt høy kvalitet hele tiden. Jeg hadde en liten reklamasjon etter at det var gått seks år. De kom og utbedret feilen og jeg så ingen regning, selv om jeg nok ikke hadde noen formell rett på reklamasjon. Det er sånn du som kunde setter stor pris på.

— Jeg kan absolutt anbefale Centrum Glass til andre. Jeg har vært såpass fornøyd at jeg har kjøpt mer av dem i ettertid.


— For halvannet år siden kjøpte jeg en pergola av dem. Også da orienterte jeg meg litt i markedet, men jeg endte nok en gang med å kjøpe av Centrum Glass. Jeg kjøpte også markise av dem i fjor.

— Vi bruker vinterhagen året rundt. Det er varme i flisene i gulvet, og vi har kjøpt en glasskvalitet som både holder sola ute og som er beregnet til å bruke året rundt. Du får vinterhager i alle slags kvaliteter, men du får gjerne det du betaler for. Da vi kjøpte var det 2-lags glass som gjaldt, i dag får du 3-lags glass med ventilasjon som er enda bedre løsning enn da vi kjøpt.
 

— Bra oppfølging

— Jeg er strålende fornøyd, sier Anette Holtan. Hun bygget ut huset på Nøtterøy med vinterhage høsten 2017.

 
Modellen hun valgte var Natur fra Veranda Comfort. Den ble utført med 2 lags solavskjermende selvrensende glass i tak og vegger, og med innfelte dimbare leddspotlights i takprofilene. De isolerte aluminiumsprofilene er pulverlakkert i RAL 7016 granit premium matt overflate.

Et lokalt snekkerfirma som sto for søknadsprosessen, tilpasning av veggene, og fundamentet, som ble støpt på mark med varmekabler.


— Jeg fikk bra oppfølging, og er strålende fornøyd med Centrum glass, sier Anette Holtan.

— Det ble raskt mitt favorittrom, og er det fortsatt. Vi sitter der året rundt, for det er vel så koselig å sitte der midt på vinteren.


 

— De har levert veldig god kvalitet

Så langt er det fantastisk, sier Rolf Helge Onarheim i Sandefjord. Han har hatt sin glassveranda i tre måneder. 

— Vi har hatt en vinterhage i kjelleren i noen år. Men vi har gjort om huset og bor på en etasje, så vi kan bo her til vi blir gamle. Vi ville komme ut i det fri fortsatt, for den følelsen av frihet elsker vi, sier Rolf Helge Onarheim.—  Centrum Glass fremsto som profesjonelle i forhold til de andre vi kontaktet. De kom på befaring, tok med brosjyrer og fargeprøver og annet, og kunne vise frem kvaliteten. Vi fikk omtrent samme pristilbud fra de andre, men Centrum Glass fremsto som flinkest.
Og det valget angrer han ikke på.

— De har levert veldig god kvalitet, sier Onarheim.

Vinterhagen har tre lags glass, og er varm og god hele året.

— Vi bruker den hele tiden. Vi tar frokosten der, lunsjen og kveldskosen med tv. Når vi er hjemme så er det der vi der, sier han.

Han er fornøyd både med rådene han fikk og leveransen.


— Vi fikk veldig gode råd. Vi bestilte blant annet innvendige plisségardiner både i taket og på veggene. Disse skulle jeg montere selv, men det var noe feil med oppsettet på den ene gardina. Da kom det folk fra Centrum Glass og kikket på det, og løste det raskt og greit. Det synes jeg er veldig proft gjort, sier Onarheim.

— Jeg anbefaler Centrum Glass på det varmeste, og sier det til alle, til og med til sønnen min på Vestlandet, sier Rolf Helge Onarheim.
 

— Vi er veldig fornøyde

På idylliske Løvøya utenfor Horten kan turister og lokalbefolkning nyte mat og drikke mens de følger med på sommertrafikken og båtlivet utenfor.

På Løvøya Camping ble servicebygget for noen år siden utvidet med et glasshus fra Centrum Glass over det som var et uteareal.


— Vi har hatt det i flere år nå, og er veldig fornøyde, sier Trond Schmidt, innehaver av Løvøya Camping.

— Det har slått helt til i forhold til bruken vi tenkte oss.

— Det blir mye brukt, særlig når det er vind, som det ofte er nede ved sjøen. Med glass på både vegger og tak så føler folk at de er like mye ute som inne, sier Schmidt.

Og om det skulle være ordentlig surt ute, kan de fyre i peisovnen som ble installert i glasshuset.
Tilbygget har også store dører som kan åpnes for naturlig adkomst til de som sitter ute. For det er fortsatt mye uteplass igjen.
Schmidt har bare positive ting å si både om Centrum Glass som leverandør og om kvaliteten på tilbygget.


— Foreløpig er det minimalt med vedlikehold. Vi har vel ikke gjort noe annet enn å renske takrenner og passe på at pakninger og slikt er i orden.

Løsningen ble til gjennom at en arkitekt tegnet ut et forslag på forhånd. Så ble det tilpasset litt etter dialog med Centrum Glass. De var bundet av tomta, for det var ikke mye å gå på i den ene retningen.

— Løsningen sammenfalt veldig med det vi ønsket oss, sier Schmidt.

— Det eneste vi har tenkt på at vi skal gjøre noe med er at det kan bli hard akustikk når det er mange mennesker i lokalet. Ikke så rart i og med at det er glass og stål. Til normal bruk går det greit, men når det er mange folk i lokalet og alle prater i munnen på hverandre kan det bli litt plagsomt, så vi har lurt på støydempende tiltak.


— Mange var redde for at det skulle bli fryktelig varmt på sommertid, men det har ikke vært plagsomt i det hele tatt. Glasset er delvis sotet, så solen blir dempet litt.

— Det ble ganske stilig å se på, og hevet inntrykket av hele området. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, og både gjester og hytteeiere i nærheten har fått ideer om å gjøre det samme på egen terasse, sier Trond Schmidt.